Kelibat di Tesco. Nightmare terus. Kahkah

 Korang tengok gambar bawah ni betul-betul.
Ada nampak sesuatu tak?

 
 Macam takde pape pon kan.
Cuba tengok gambar bawah pulak.

Macammmm....
Apa? 
Hihi!

 Amacam?
Rasa nak terkucil bukan?
Kahkahkah.

Sebenarnya tu bukan la hantu ke hape.
Tu orang kot.
Sorang makcik berbangsa cina. 
Kot la. Lupa pulak nak check IC dia. :D
Tapi memang kompom la manusia.

Hari tu kitorang pergi tesco.
Kitorang kalau pergi tesco mesti time hujung-hujung tesco dah nak tutup.
Time tu baru syok shopping, sebab lengang.
Nak bayar pon tak yah nak beratur sangat.
 So lepas kitorang shopping tu dah pkol 12 lebih gitu.
Tesco kan tutup pkol 1 pagi.
Habis shopping, terus ke kereta la kan. Nak balik.

Biasanya, hubby yang setelkan barang-barang. Susun dalam kereta segala.
Aku, amik Haikal, masuk kereta, ON aircond, ON radio, rilek.
Diva sangat. Kahkah.

Tapi satu malam tu, aku masuk je kereta, tengok kereta depan, terus rasa macam nak gugur kerongkong. Scary hoiiiii!
Makcik tu lah. Dah la kulit putih, rambut putih.
Pastu mata tenung aku pulak.
Tak lama lepas tu, dia senyum pulak. 
Mahu tak mengucap engko??
Tapi aku boleh senyum balik pulak kat makcik tu. Kahkah. 

Tapi masa tu aku rasa semua organ dalam badan berdegup kencang.
Sebab macam....
eh itu orang atauuu.... 

Bila dah lama-lama sikit, baru aku kompom itu ialah orang.
Tapi...
Aku assume je la. 
Hahahaha!

Ke korang pon pernah jumpa makcik ni kat tesco mana-mana?
Ok tak payah bagitau aku.
Diam-diam sudah.

D;

2 comments:

mama ila said...

hahahaha..adeiii...mmg scary jugak tgk makcik nie...hehe..dia siap senyum yer...nak2 tgh2 malam cenggitu.. mmg serammmm

Aien said...

memang seram rase tibe2 org yg tenung kite dok senyum kat kite..x tanye hubby die nampak x pompuan tue..kalau die ckp x nmpk compem2 org len pon penah nampak m.cik nie kat tesco lain..hehehe