Manila Last Day - Hari hingus-hingusan, Random Manila

Alhamdulillah dah last entry Manila. Huhu!
Penat juga nak tulis 7 hari cerita Manila. Padahal balik kampung je kot.
Tapi cerita dia dah macam boleh buat novel ke hape kan.
Kalau TV3 baca ni dah boleh ganti slot akasia Teduhan Kasih. 
Yang main watak aku mesti tak lain tak bukan erra pajira. Memang takde orang lain lagi dah yang layak. Dia sorang je. Kalau erra tolak tawaran pon, maya karin la last option. 
 Ke korang rasa siapa?
Nak muntah? Salahhhh
Fasha Sandha ok jugak. Tapi dia kan sibuk jaga baby.

;D

Tak banyak pon benda nak cerita dalam entry ni.
Sebab dah balik Malaysia kan. 
So kita ada nangis-nangis sikit, dan bye-bye Manila!
Dan terus ke airport, departure ke Key Ell Yai Yeay. Sobss

Hari last kitorang boria baju
"Pinoy is the happiest people on earth" =)


Dalam flight before touch down. Haikal pakai topi Daddy. Topi 15 hinggit. Hihi!


Bawah ni ada some random photos yang kitorang capture kat sana.

 Scary tak gambar ni? Ni frame gambar kat dalam bilik hotel aku ok.
Nightmare terus tetiap malam. Pfft.
Ada ke lobang hidung sebelah kecik sebelah besar? Hantu hidung sangat.


 
 
 Driving school kat sana tah hape-hape kereta dia pakai. Macam takde standard pon. Suka hati engkooo je nak belajar drive pakai kereta apa. Huhu!


 Hamboiii kereta dia! Langsir raya ke tu kak oii..Awal beli langsir baru iyeee?


 Bye bye Philippines!!!
Makita kang muli!!

2 comments:

Zura Lee said...

best wey blaja kete guna pajero..kalu sondol kete sesape pun tk blh marah, sbb budak tgh blaja la katakan...hhihihih...

AyuArjuna BiGoshh said...

kelerful manila ni yek...cantik t-shirt boria tu!!!