Featured in Utusan (8/2/2014)

Alhamdulillah.. saya panjatkan setinggi-tinggi syukur ke hadrat Ilahi,
dan ribuan terima kasih kepada pihak Utusan Malaysia,
 kerana sudi publish cerita tentang saya pada Sabtu lepas.
Dan menjadikan saya yang dah memang blogger kesayangan ramai ni,
semakin lebih disayangi dan dicintahi. Eh, dicintai.
Terima kasih saya ucapkan.

*kentut*
 ;D

Tak tahu nak gambarkan camane perasaan bila tengok muka sendiri dalam paper.
Teruja tu ofkos la kan.
Tapi perasaan tu jadi bertambah-tambah terharu bila ada family, kengkawan, blog readers yang wassapp dan post kat FB apa semua,
semata-mata nak bagitahu yang diorang dah beli paper. -__-

Siap ada yang tersalah beli paper la. Orang suruh beli utusan dia beli berita harian kahkah.
Ada tu siap mengadu kat FB paper utusan kat kedai depan rumah dia dah out of stock.
"Famous betul Kak Jiji, sampai out of stock utusan kat kedai depan rumah!"

Amboi amboi.
Satu kejiranan tempat tinggal kau tu peminat ahkak ke dik.
Entah-entah peminat Rosmah je kottt.
Maklom la rambut ahkak ni tak kembang mana. ;D

Laki aku pon sama.
Sebelom ni tak pernah-pernah nak beli paper, tetiba sabtu lepas dengan bangganya dia beli.
Pastu baca satu page yang ada muka dia tu je lah aduinya pun. -____-

 

Dan ini reaksi Haikal bila bangun pagi, tengok muka dia dalam paper.


Aku tunjuk je paper, Haikal cakap
"Eh Mama lah! Eh Haikal lah! Eh Papa lah! Eh mama ada dua!"
;D

Last weekend patutnya kitorang kena attend Family Day (organized by Daddy's family) kat Melaka.
Tapi sebab raya cina lepas kitorang dah cuti lama, so minggu ni hubby kena keroje la.
-..-

So masa Family Day tu, family aku kat Melaka tu pon ada post gambar kat wall,
cakap congrats apa semua.
Dan-dan tu tetiba rasa sedih tak dapat join family day. Sob sob.
Kalau tak, boleh main sukaneka sambil baca utusan.
Cey ceyyy.. ;D

Kepada yang tak sempat baca artikel tu sabtu lepas, 
ni aku ada capture full page untuk korang.

(Untuk besarkan image, Ctrl+left click)

Di kesempatan yang ada ni, aku nak ucap terima kasihhhhhhh banyak-banyak
kepada korang semua yang sudi baca dan support blog ni,
tak kisah la baru semalam korang support ke,
dari tahun 2010 sampai sekarang ke,
baru 3 saat lepas start support ke.
Terima kasih jugak.

Tanpa korang siapalah Adlil Rajiah. *tetiba*

InsyaAllah aku akan jadikan blog ni lebih bermanfaat untuk semua.
Dan cuba untuk improve dari hari ke hari.
Seboleh-boleh aku nak kurangkan entry syok sendiri, entry takde motip dan sebagainya.
Sebab sekarang ni aku rasa macam blog ni dah bukan milik penulis (aku) sepenuhnya.
Readers pon ada hak untuk dapat input yang berfaedah dari blog ni.
So aku akan try kurangkan benda-benda merepek ok. InsyaAllah.
AKU TRY. -___-

Teruskan menyokong, teruskan bagi feedback, bagi teguran dan sebagainya.
Sayang korang sangat-sangat.
Rasa macam nak kiss tapi takut batal air semayang.
;D

11 comments:

syawalsimpsons said...

ALHAMDULILLAH REZEKI TU...MOGA TERUS MAJU YEE RAJIAH

ieda iedana said...

ko tak cite kat orang utusan alter ego ko megan fox ke jiji?? kalau tak, mesti lagi laku sampai kena buat cetakan kedua. haha

btw, tahniah jiji. and terima kasih sebab sudi kongsi info2 beguna. =)

mama tisya said...

tk sempat bc paper..so tgk kt blog jiji je la...tahniah

chepah ila Hussein said...

congrats! dear.
itu versi tak jeles...

versi jeles...untongla...
hehehehe

apa-apa pun...saya suka baca blog awak. teruskan menulis! teruskan mengkilan! teruskan jadi megan fox. gitew-

issuri said...

ish xmau ah ubah blog. mungkin blh lebihkn entry parenting ke tp still be diri sendiri mcm skang. saya polow blog miss sbb suke dgn penulisan miss yg tersendiri, honest and tak berlumba2 nak menggunakan perkataan-perkataan bombastik yang wat letih membaca je.. kite nak relax, sudahnya dpt tensen free... so keep up the good works yg skang... dont change, be urself...

Cik Puan Tqah said...

congrats.. xsmpt beli ritu..tp blog ni mmg best dijadikan rujukan..

Umi Qi said...

Alhamdulilah rezeki...nsb baik tau Umi QI dari awal dah add sis dlm friendlist Umi Qi, leh baca selalu...tahniahhh!...ni x sabar nak cari utusan dlm opis nih yg lepas heheh

isabelle frankly said...

tengok arr..masa baru nak buat belog, kemain tanya kat akak.

skrg dah fofular...awak block akak kat FB ye?huhu.
nak merajuk ahh...


*weh...camna nak buat ni?

fazianbatrisyia said...

tahniah...& blog awak mmg menarik. sy tahu drp kawan yg promote utk tgk blog ni. Utusan tu sy ada baca....

mamabiey said...

wah tahniah..tahniah..saya pun suka baca..banyak info..selamat maju jaya

Nurrul Farah said...

tahniah sis....