Baby Equipt



 
 

 Smart tak baju-baju Haikal kat atas ni?
Smart kannnnnn.
Berani cakap tak smart? -___-

Percaya atau tak, baju-baju ni semua sangattttt murah dan berkualiti tinggi.
Dan seriously ianya sangattt selesa dipakai. Anak korang takkan rimas punya.
Nak-nak kalau anak yang kuat berlemuih macam Haikal.
Sikit-sikit gatal, sikit-sikit peluh. -___-

Tapi baju-baju dari Babyequipt ni semuaaaaa sangat mesra kulit bayi.
Korang pun boleh dapatkan baju-baju best ni untuk anak-anak korang hoccayy.
Tengok sini:

Facebook: Babyequipt

 Baju untuk gegirl pwincess-pwincess pon ada.
Sorry la aiyolls takde anak pwincess.
Takkan nak suruh Haikal pakai dress frozen pulak kamonnn. ;D
Baju dan rompers untuk newborn pun banyak.
Cantik-cantik gerems-geremss pulak tuuu!

Selamat menjamu selera mata!
=)


p/s: Sorry lately dah makin susah nak update blog dengan sepenuh perasaan.
Sebab tahap kesihatan macam makin merosot nampaknya.
Rinduuuu nak buat entry yang boleh buat korang gelak macam dulu-dulu.
Tapi tak tahu kenapa sekarang ni mood dah lain macam.
Orang buat lawak, aku rasa nak marahhhhh je. Bila orang marah, aku rasa nak gelak.
Memang mintak kaki betul perangai camni.
-______-

Aku harap korang redhoooooo.
Sebab aku pun redhoooooo.

Redho-redhokanlah diriku. Sepanjang hari-hari mu. Sayangku.

-_____________-

8 comments:

idzwa kamaruddin said...

hensem!

Allene said...

cantik2 baju dia...

Allene said...

cantik2 baju dia...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

memang smart semua bj haikal..
nk terjah gk la..
thks dear

.: m!ss-!kan :. said...

Haikal suka tngkap gambar mcm alonso mateo...tgn masuk poket...gaya model2 sgt...smart2...

mama ila said...

amboii..pandai betul dia bergaya..ala2 model giteww..haha..hensem!! betullah..cantik2 baju dia

dari sisi hidupku said...

Haikal dah macam megan fox. Ada harapan jadi model ni. Lagu edited version tu lawak kak. BTW, take care.

Nadt said...

pandai bergaya! ble jadik model nih.