#HaikalOPG dalam Utusan Malaysia (8 November 2014)

Kepada yang tak sempat beli Utusan Malaysia sabtu lepas,
nah untuk korang.
Terbongkok-bongkok acik ambik gambar semata-mata nak bagi best shot untuk korang.
Dah la letak sokkabar atas lantai.
Pastu dengan terbongkok lama sebab nak focus betul dekat text.
Haa bayang la sendiri cemana stylo nya acik ambik gambar.
Dah macam bersujud kepada yang Maha Esa dah.
;D

  Klik pada gambar untuk baca artikel dengan jelas.
 Thank you.


By the way, yang masuk Utusan ni ialah #HaikalOPG sesi 2 pada 26 Oktober lepas.
Terharu bila reporter Utusan (Azrin) sanggup singgah kat tempat kita buat coverage walaupon di hari minggu.
Tak pasal-pasal dah ganggu masa dating dia. Siap heret awek sekali datang playgroup kahkah.

Dan thank you jugak kepada para peserta yang sumpah sporting gilllsss!
Walaupun diorang tak tahu pada hari tersebut ada dua reporter yang hadir (sorang lagi dari Majalah MamaPapa),
tapi semua pun berjaya bagi kerjasama dengan baik.
Dan semua pun nak perli acik punya make up smoky eyes hari tu.
-________-

Sorry la acik memang terpaksa make up. Kalau tak kang korang lari.
Sebab dari jauh nampak macam Fu Wa dan Feng Yi.
;D

Cerita #HaikalOPG sesi 3 acik update esok k!
Sorry ahhh takde masa lagi nak update panjang-panjang.
Baju banyak nak basuh, nak sidai, nak lipat hoiiiii.
Laki acik tu dah bising pepagi nak pergi kerja, spenda tak jumpa, stokin sebelah tak jumpa.
Mamat tu memang memanjang tak jumpa.
Nasib hidung tu melekat je kat muka, kalau tak dengan hidung-hidung pun tak jumpa.
Hergh.

 Nasib baik la handsome macam Remy Ishak.
Membebel camane pun tetap handsome.
Bebelannya ibarat taburan kelopak bunga ros di muka acik.
Sabar ye bang ye. Hari ni saya pulun setelkan stokin dan spenda abang ye.

Seratus persen cintakuuu hey hey hey hanya untukmuu~
Haa amacam bang?
;D



 *****************************************************************************************************************
Para penaja #HaikalOPG.

Tajaan permainan untuk aktiviti playgroup:

Tajaan makanan dan minuman:
2) Takoyaki (Zuera Radzi)

Tajaan hadiah dan saguhati:
1) Pin Tudung (By Sakinah)
2) Wooden Puzzle (Siti Sarah Samsuri)
3) Tudung (Shda Cda)

Tajaan T-shirt Crew:

3 comments:

eMMe said...

hahaha... bab spenda stokin tu kelaka...

Unknown said...

Rajiah kalo bab spende n stokin tuh kite nk kasi satu cdgn:

apa kata lepas ni,
sblm suami aw kuar bilik air,
aw dh sediakan pakaian serba serbi lengkap atas katil ke, gantung ke
semua sekali, dr yg paling kecik, hingga yg paling besar,
(cth: suar kecik, suar besar)
dan aksesori skali, yg paling keras hingga paling lembut,
(cth: keras: tali pinggang, lembut: sapu tangan)
dan kelengkapan lain yg diperlukan
(cth: kunci kereta, beg, dll)

haa.... barulah jd isteri mithali, jaga pakai minum suami :P

haaa.... baru lah tak de, "mama spende abg mana?"
tpkan kite rase, mybe die nk manje2 je kot dgn aw,...
cth: "mama spende abg mane? xjumpelah, nk pakai spende mama bole tak?"
hahahahahhahahah

tak pun, bile aw dh bosan, aw bole cube kelainan
cube sediakan pakaian die ikut tema
cth: monday blues.... semua dr dlm keluar, dr kecik ke besar semua biru...
xpun, cth: peaceful friday ke.... semua green n tenang jer..
xpun, cth: men in black ke, i'm a hot guy in red ker...

tak pun, tak pun, bole cube, yg lain lak,
letak spende superman ker... tgk respons die
maybe ayt ni kuar "waa.. arini abg jd superman lah"
tp kite tak tau lah ade ke tak spende superman,
kalo kanak2 nye spende kite tau ade yg mcm tuh.. huu

tak pun, tak pun, bole cube nakal2 sikit gak,
cer try tetibe letak spenda aw yg rupa die mcm spende die,
die perasan tak die pakai tak?
kalo nk dera lebih sikit, kata je semua spende die basah tak kering lg,
asyik pk HaikalOPG je tak sempat nk uruskan baju :P "abg pakai jelah spende i" :P

ok kite rase cdgn kite dh melalut-lalut kelaut.. -.-'

p/s: aritu kite ade taip pepanjang komen utk entry yg len, tp mcm mne ntah, ade prob nk publish komen, pastu hilang gitu je komen kite, pastu malas nk taip balik. hoho.. (ini pun nk kene cerite ke?)

RoseSlot2020 said...

เกมออนไลน์ เครดิตฟรี jokerโบนัส100 slot online คลิกเลย
https://www.slotxd.com/jokergaming123