#HaikalOPG dalam Safiyya TV9.

Kepada yang tak sempat tengok Safiyya TV9 pada 30 November lepas.
Nah untuk korang.
:)




Sorry kalau Acik Jiji asyik menyepi sejak kebelakangan ni.
Sebenarnya acik di dalam keadaan yang tak berapa sihat walafiat sekarang ni.
Asthma attack datang menerpa acik bertubi-tubi tanpa belas kasihan. 
T____T
 
Tak tahu lah kenapa dan apa sebab musababnya.
Mungkin dosa dah bertimbun atas bahu dah rupa hantu tenggek dah 
so Allah bagi la sikit ujian supaya terhakis sikit dosa tu.
Mudah-mudahan lah kan.
Kan Allah dah janji, tiada sakit yang dibagiNya itu sia-sia.
:')

Korang doa-doakan lah sama ye.
Acik dah rinduuuu nak main galah panjang dengan Haikal tu haa.
Kesian dia dah berhari-hari seperti tidak ber-ibu.
-_______-

3 comments:

Allene ALineWorks said...

gws acik.. and tahniah... =)

Has said...

Jiji, tahniah!!
Teruskan usaha anda..thank you sebab Jiji banyak bagi inspirasi kepada parents dalam membesarkan anak. ingat lagi dulu masa Has mula-mula baca blog Jiji..masa tu geram tengok haikal yang masih kecik montel, putih dan gebu..sekarang haikal dah membesar jadi anak yang cerdik hasil didikan Jiji dan husband..tahniah Jiji! btw..semoga cepat-cepat sembuh..^_^

Kebahagiaan Itu Ada Di Rumah said...

terbaekkk