Travel Kit Baru Haikal

Travel Kit baru untuk Haikal supaya dia duduk diam dalam kereta dan tak sibuk tanya bila nak sampai bila nak sampai bila nak sampai. 😑

Artline Glassboard Marker. 




Don't worry. 
Ini bukan marker permanent. 
Para suami jangan heart attack please. 😂

Marker ni boleh wipe dengan tisu je. 
Atau kalau ada stains, basahkan sikit tisu dan wipe.

Alah tahu lah tingkap kereta awak tu tinted paling mahal 18 lapisan baling tong gas pun tak pecah, tapi takkan nak bagi anak conteng sekejap pun tak boleh. 
Dapat pahala tau buat anak-anak happy. 
Jangan ingat malam jumaat je dapat pahala. 
Eh tetiba.

So kalau korang ada anak yang suka doodle-doodle macam Haikal, boleh la dapatkan Glassboard Marker ni. 
Kat kedai stationery yang besar-besar biasanya ada. 
Harga dalam RM4-5 camtu tak silap.

Tapi make sure anak doodle kat tingkap je lah. 
Atau atas apa-apa glass surface. 
Kang kalau terconteng stereng kereta, memang heart attack terus laki korang. 
Ke korang tak kisah? 
Ok gurau. 😂😂😂

Harap perkongsian ni dapat bantu anda mencapai ketenangan hati, terutama ketika travel. Heh. 

Good night, everyone!

0 comments: