Advertise Here

Di bawah ialah blog stats atau jumlah readers ke blog ni:

 Daily blog stats (7/1/2014 - 13/1/2014)


Kalau korang nak blog stats yang lagi latest, sila request.

Ada tiga jenis iklan yang dibuka dalam blog ni: 

A)  Short review di hujung entry
Saya akan sediakan satu column khas di hujung setiap entry saya untuk iklan.
Dalam column tersebut saya akan promot gambar, buat short review tentang produk anda, letak links & contact details anda.
Tempoh pengiklanan adalah 48 JAM.

B) Di tepi Sidebar
Iklan jenis ini terbatas kepada gambar (banner) dan link sahaja.
Tempoh pengiklanan ialah SEBULAN.

C)  Hujung entry & Side bar
Nak saya iklankan dikedua-dua bahagian pun boleh.
Ada diskaun. =)

Syarat pengiklanan: 
 Pihak advertiser perlu sediakan gambar, maklumat produk, link dan contact details.
Dan bila iklan sudah dipublish, tiada sebarang pindaan boleh dibuat. 
Sebarang produk berunsur MLM, saya tak terima.

Jika berminat nak advertise, boleh email saya untuk maklumat lanjut.
Email: fatadramonas@yahoo.com

Jangan risau.
Aku tak makan orang.
:D

0 comments: